Lahodný Trojobal bez lepku

07.07.2021

Vyprážame zdravšie a jednoduchšie

Na obrázku sú cukiny v trojobale, ktoré som pripravovala nasledovne:

  1. obal - lahôdkové droždie - dá sa použiť i pohánková múka, ale lahôdkové droždie dodá jedinečnú chuť
  2. vajíčko
  3. kukuričná strúhanka

Tip - cukiny som nevyprážala, poukladala som ich na plech, na pomastený pečiaci papier a pokvapkala olejom. Piekla som ich na 180°C, pustila som fúkanie alebo pečieme tak, že pustíme vrch i spodok. Cukiny netreba obracať.

Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.