Ríbezľový tvaroh vegan

17.06.2021

Ovocný krém ako chladená lahôdka alebo krém na letný koláč

Potrebujeme:

  • červené alebo iné ríbezle (alebo iné ovocie)
  • tofu natural
  • sušené datle na osladenie, ak pridávame kyslejšie ovocie

Postup:

Ingrediencie pomixujeme a krém môžeme dať chladiť. Množstvo ingrediencií si volíme podľa množstva porcií, ktoré pripravujeme a podľa chuti.

Krém môžeme použiť i ako plnku či krém do koláča.

Dobrú chuť!

Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.