Tofu oškvarky

11.11.2020

Veganské Oškvarky

Tofu nastrúhame na hrubom strúhadle a dáme marinovať do sójovej omáčky a pridáme zopár lyžíc lahôdkového droždia podľa našej chuti. Marinujeme asi 15 - 30 minút.

Celú túto zmes potom opekáme na oleji na otvorenej panvici do chrumkava alebo ako to máme radi.

Oškvarky sú výrazne slané, preto ich podávame k neosolenému či jemne osolenému jedlu.

Tofu oškvarky sú skvelé:

  • do polievky
  • ku zemiakom
  • do rizota
  • na pečivo
  • a iné...


Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.

Bez nevyhnutných cookies sa neobíde správne a bezpečné fungovanie našich stránok a registračný proces na nich.
Funkčné cookies ukladajú vaše preferencie a prispôsobia podľa nich naše stránky.
Výkonnostné cookies monitorujú výkon našich stránok.
Vďaka marketingovým cookies môžeme merať a analyzovať výkon nášho webu.